Menu
Your Cart

Доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА:

1. Поръчките се изпращат с Еконт - до офис или адрес, по желание на клиента.
2. Цената за доставка е според тарифата на куриерска фирма Еконт. Сумата, заложена стандартно в платформата е за пратки до 1 кг, опаковани в малък пакет.
3. Всички поръчки се изпращат с опция преглед. Ако клиентът откаже пратката, разходите за куриерските услуги в двете посоки са за негова сметка.
4. Артикулите могат да се върнат в законоустановения 14 дневен срок, след получаването им, единствено и само, ако не са използвани, не е махнат етикета, и са в същия търговски вид, в който са получени. Куриерската услуга в този случай се заплаща от клиента, като пратката е задължително с опция преглед, за да се установи състоянието на артикулите. В случай, че има установени различия (скъсване, петна, видимо ползвам и изпран продукт, липса на етикет), ние запазваме правото си да не приемем пратката и да откажем възстановяване на платената сума за съответната поръчка.
5. Всички поръчки се потвърждават по телефон с обаждане от наша страна до клиента. В случай, че два поредни дни не можем да се свържем с клиента, поръчката ще бъде анулирана и няма да бъде изпратена.
6. Поръчките се изпълняват в рамките на 3-5 работни дни. При официални празници, този срок може да бъде удължен.

Прочетете нашите `Правила и условия`.
Този сайт използва бисквитки, за да Ви предостави по-добро обслужване.
+359899538506